Skip to content Skip to footer

KWALITEIT


Bij onze groothandel in groente en fruit hechten we grote waarde aan kwaliteit en streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste producten te leveren. Daarom hebben we een uitgebreid systeem voor kwaliteitsborging opgezet dat elke stap in ons productieproces omvat.

We werken alleen samen met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan onze strenge normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. Onze leveranciers worden regelmatig gecontroleerd en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze verwachtingen en die van onze klanten.

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd op hun versheid, smaak en uiterlijk voordat ze onze faciliteiten verlaten. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze producten op de juiste temperatuur worden bewaard en vervoerd, om de kwaliteit te waarborgen en de houdbaarheid te verlengen.

Daarnaast hebben we speciale procedures voor het verwerken en verpakken van onze producten, om ervoor te zorgen dat ze zo vers en smakelijk mogelijk blijven tot aan de levering aan onze klanten. We nemen regelmatig monsters van onze producten en laten deze analyseren in onafhankelijke laboratoria om ervoor te zorgen dat onze kwaliteitsnormen worden nageleefd.

Met ons uitgebreide systeem voor kwaliteitsborging kunt u erop vertrouwen dat de producten die u bij ons koopt van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze veilig zijn voor consumptie. Bij onze groothandel in groente en fruit stellen we ons ten doel om onze klanten alleen het beste te bieden en onze kwaliteitsnormen te blijven verbeteren en handhaven


.

Verse kwaliteit, gegarandeerd bij onze groothandel in groente en fruit.

Address

De Hennepe 478
4003BM Tiel

Contact

info@sashofood.com

All rights reserved – SASHOFOOD.COM