Skip to content Skip to footer

OVER ONS


Welkom bij onze groothandel in groente en fruit! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de meest verse en hoogwaardige groenten en fruit.

Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring in de sector en hebben een groot netwerk van betrouwbare leveranciers opgebouwd. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste producten, tegen scherpe prijzen.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat altijd voorop. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en wensen te begrijpen, zodat we hen de juiste producten en service kunnen bieden.

Onze groothandel is ingericht op een effici├źnte en duurzame manier, zodat we onze impact op het milieu zo klein mogelijk kunnen houden. We maken gebruik van de nieuwste technologie├źn en best practices in de sector om ervoor te zorgen dat onze producten op de meest duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd en verpakt.

Of u nu een kleine lokale groenteboer bent of een grote supermarktketen, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw bedrijf.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij onze groothandel in groente en fruit en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Verse kwaliteit, gegarandeerd bij onze groothandel in groente en fruit.

Address

De Hennepe 478
4003BM Tiel

Contact

info@sashofood.com

All rights reserved – SASHOFOOD.COM